Contes elàsticsContes elàstics es un espai creat per la biblioteca pública de Santa Perpetua de Mogoda (fes clic aquí per veure on es la biblioteca) . Son sessions de narració de contes obertes a tota la població però especialment dirigides a la gent amb necessitats especials. La proposta neix a partir de la demanda, per part d’una associació que treballa amb persones amb discapacitats i amb malalties mentals, d’activitats mes elàstiques amb les necessitats de col·lectius minoritaris com ells. La biblioteca m’ha encarregat 6 sessions els divendres a les 18:30, els dies:

18-01-08
15-02-08
28-03-08
18-04-08
16-05-08
06-06-08

Estic molt interessat a rebre opinions o comentaris sobre aquest tema.
Per tal d’obrir un canal de comunicació he creat un foro a Naocat.

A aquest foro tothom es cridat a:
  • Explicar les seves experiències narrant per a un públic de característiques similars.
  • Exposar opinions, teories, hipòtesis, preguntes... sobre com s’ha de narrar per a aquest públic.
  • En cas de haver assistit a alguna sessió dels contes elàstics, o estar en contacte proper amb algú que hagi assistit a la sessió i li hagi explicat la vivència, podeu retornar sensacions, impressions, o comentaris, sobre l’activitat en concret. Serà d’agrair Qualsevol informació sobre la reacció que provocava l’historia, coses que s’han trobat a faltar o que es considerin inadients... tot pot ser d’utilitat.

Participar al ForoDeixo també aquí una mica mes d’informació sobre la meva experiència en aquest camp i les meves opinions.

Torna a: