ELS NENS DE L'AIGUA


DESCRIPCIÓ:

Es tracta d’un espectacle amb contes de tot el món al voltant de l’aigua. Un espectacle que ens apropi a les cultures de l’aigua a partir de les mirades mítiques que han fet diferents pobles. Un camí per conèixer més la relació de les persones de tot el món i totes les èpoques amb l’aigua. Un espectacle per conèixer, emocionar-se, gaudir i reflexionar, que pretén anar molt més enllà del discurs moral sobre les conductes ètiques amb l’aigua. Durant aquest espectacle no es diu en cap moment que hem de evitar malbaratar aigua, ni coses similars, però l’espectacle te l’esperança de vincular al públic amb l’aigua, ja que el lligam que cada un tingui amb l’aigua condicionara molt mes la seva actitud que un seguit de normes externes, fins i tot quan entenguin la lògica d’aquestes normes.



Els
nens del aigua, es un espectacle inspirat pel llibre del mateix títol d’Angèle Delaunois i amb il•lustracions de Gérard Frischeteau. Al inici del espectacle, abans dels contes, es presenta el llibre. Al final, si ho desitgeu, Intervida ofereix la possibilitat de regalar al públic exemplars del numero dedicat a l’aigua de SOL, la seva revista educativa.



RESSENYA PER A LA PUBLICITAT:
Un recorregut per contes d’aigua de tot el món i totes les èpoques. Un espectacle per conèixer, emocionar-se, gaudir i reflexionar. Un camí per conèixer que es l’aigua per a gent de tot el mon.
I per a tu... que es l’aigua?

DURADA: entre els 40 i 60 minuts depenent del desenvolupament de la sessió.
NECESSITATS TÈCNIQUES: Espai escènic mínim 3x2m. Un seient, preferiblement cadira sense braços. So a concretar segons l’espai.

TEMPS DE MUNTATGE: 10Mins.
IDIOMES DISPONIBLES: Català i castellà.
PÚBLIC: L’espectacle va adreçat a infants de 6 a 12 anys




Torna a: