EXPERIÈNCIA COM A NARRADOR

Darrera actualitzacio finals del 2010

ACTIVITATS PER A INFANTS I PUBLIC FAMILIAR

Del 2006 al 2010: Més de 100 per any de mitjana
* Actuacions a biblioteques y sales lectura - Del 2006 al 2010: 241 Actuacions a 68 municipis. A algunes biblioteques he anat periòdicament durant una temporada, sobretot als primers anys, però la majoria ha estat de forma puntual. La majoria de les sessions son de narració, sovint recolzades per algun titella o altre objecte. Algunes vegades les activitats tenen alguna part de joc, o taller plàstic.

* Actuacions a centres d’ensenyament - Del 2006 al 2010: 106 Actuacions.
Les activitats sovint estan dissenyades per encàrrec a partir d’una temàtica, d’un objectiu o d’una tècnica. De vegades com a activitat del menjador escolar. La majoria de les ocasions son per a grups de primària, però també de vegades actuo per a grups d’E.S.O. i Batxillerat

* Actuacions a altres espais
Desenvolupades a llars d’acollida, centres de discapacitats, teatres, càmpings, hotels, festes de barri, festes privades, mercats municipals, fires i mercats medievals, ludoteques, centres socials, casals infantils i altres centres d’educació al lleure. Altres espais com el Museu de la Ciència, Feria de Madrid, Corte Inglés, fnac o Monllibre.

* Altres activitats relacionades amb la narració.
- Presentacions de llibres i animació a la lectura a escoles publiques i llibreries
- Clubs de lectura a centres cívics, i sales de lectura
- Activitats de presentació de concursos literaris, i de lliurament de premis.
- Jugacontes, activitats que barregen espais de narració i de joc.
- Altres
Veure llistat d'actuaions infantils per municipis 2006-2010
Veure subllistat d'actuaions infantils a biblioteques 2006-2010



ACTIVITATS PER A ADULTS
* Del 2006 al 2010: 121 Actuacions a 44 Municipis. Les sessions per a adults s’han realitzat a escenaris molt diversos com ara Bars, biblioteques, centres culturals, teatres, festivals de narració, museus, centres penitenciaris, centres de discapacitats psíquics i de malalts mentals, geriàtrics, fires, centres socials, domicilis particulars i altres indrets. Narro principalment a Catalunya però també ho he fet a: Madrid, Valencia, Alicante, Zamora, Donostia, Asturias, Zaragora, Huesca i Badajoz
Veure llista d'actuacions per a Joves i Adults 2006-2010




ACTIVITATS DE FORMACIÓ
* Del 2006 al juny del 2012: 91 Activitats d'un total de 517h Adreçades en la seva majoria a monitors de lleure, mestres i altres educadors. Encarregades per diferents entitats, però majoritàriament per les escoles de formacio al lleure: Aula d’Esplai del Vallès (Sabadell) Cae (Manresa) i Atlas (Igualada). També he realitzat formació a escoles d’estiu, centres de joves, i crèdits de la ESO.
Veure llista d'activitats formatives A partir del 2006



DEL 1994 AL 2006

Al 2006 inicio la base de dades informàtica que faig servir a l’actualitat. Fins al moment havia fet servir llistats manuscrits i diferents suports informàtics menys professionals. Aquesta llista es un recull provisional de part de tota aquella informació. A poc a poc ho aniré introduint tot a la base de dades i unificant formats.
 Veure llistad'activitats formatives fins al 2006
 Veure llista d'actuacions per a adults fins al 2006
 Veure llista d'actucions infantil i familiars fins al 2006 



* VEURE LA MEVA FORMACIÓ COM A NARRADOR
* ON HE ACTUAT?

Torna a: