Contes a un refugi antiaeri

El 05-07-07 a les 22h vaig explicar contes al refugi antiaeri de l'estacio de la Garriga. L'Ajuntament va museitzar el refugi, i el programa d'activitats jovenils va programar una sesio de contes per aproparlo als joves. Aqui va una foto del refugi:


Crec que tots varem sortir contents, el public , jo, i l'organització. Vam començar uns 15 i vam acabar mes de 30. A l'espectacle vaig explicar contes que d'alguna manera parlen de la guerra. Els contes anaben lligats per la tematica i també per la reflexio sobre la necesitar de escoltar i explicar durant tota la nostra historia, tambe durant la guerra.

Una de les histories que vaig explicar, parla de Sadako, una nena que va viure a hiroshima i d'una tradicio japonesa de fer un miler de grues de paper (Semba Tsuru) per tal d'aconseguir un desitg. Al final de la sessio vam fer un petit taller de papiroflexia per tal de que qui volgués pogues fer la seva grua de paper. Les grues portaven al parer escrit una adreça web on es pot trobar informacio e historia de Sadako, el conte, com plegar les grues de paper i enllaços amb el museo d'hiroshima on cada any gent de tot el mon envia mil grues de paper en memoria de Sadako i en representacio simbolica del seu desig de pau. http://www.milgrullasporlapaz.com.ar/link.htm


Us deixo unes fotos d'un taller per plegar 1000 grues fet a Argentina.





Torna a: