XERRADES

Animació a la narració.
Sessió dedicada a motivar per a la narració d’històries. Perquè explicar contes, com superar les pors...

El conte com a eina educativa Una visió mes amplia del conte educatiu. Del "conte alopatic" al "conte holístic"

El conte adient per cada edat
Associació entre les característiques de alguns contes i les característiques de psicologia evolutiva a cada edat

L’ofici de narrador
Experiències personals amb la narració, com ens formem, la nostra quotidianitat, experiències i viatges. Anècdotes del mon de la narració.

La lectura familiar de llibres il·lustrats i la creació de lectors
A aquesta xerrada parlarem de l’hàbit lector i de com acompanyar-lo i afavorir-lo a l’entorn familiar. Idees, estratègies i recursos per crear lectors, des de els primers mesos de vida fins a la adolescència. . Vegeu mes informació a: La lectura familiar de llibres il·lustrats i la creació de lectors

El gènere als contes clàssics i a la literatura infantil
Aquesta xerrada pretén donar informació i aportar reflexions al voltant de els rols i les atribucions de gènere als contes de tradició oral i als literaris. Analitzarem alguns llibres, s'aportarà bibliografia i faran propostes per a la reflexió i la lectura critica.

Xerrades adaptables a diferents durades i col·lectius destinataris. Durada variable entre 1h i 2h (Si son de 2 hores permeten més la participació del públic) Es pot programar una sola de forma independent o varies com a cicle. Si us interessa organitzar una o varies xerrades, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi per tal de demanar mes informació.
ursusmandrosus@gmail.com - 656 54 41 10




Torna a: