PRESENTACIÓ DE LLIBRES per a editorials

Actualment treballo per a RBA i Oxford University Press presentant alguns del seus llibres. Les editorials m’encarreguen activitats de presentació de llibres a les llibreries, per a les campanyes de llançament; animacions a escoles o instituts que han comprat els llibres; activitats per a fires, i tota mena d’encàrrecs.
Les tècniques que faig servir per a les presentacions poden ser molt diferents.

“Lucía i l’estel perdut a Barcelona” de Marina García, per exemple, es un llibre de una col·lecció molt bonica: “La ciutat de paper” Son llibres desplegables (pop-up’s) i quaderns de manualitats a la vegada, per que venen desmuntats i tu mateix te’ls has de muntar.
Per fer la presentació a Abacus vaig fer la maqueta que es veu al vídeo. Es una maqueta feta amb les il·lustracions que hi ha al llibre. Amb la maqueta vaig presentar les il·lustracions, l’historia, i l’idea de dibuixos en 3 dimensions. Desprès varem fer un taller on cada participant va fer el seu propi desplegable de la ciutat de Barcelona que estava fet amb imatges del llibre.


Presentació de “El punt” de Peter H. Reynolds a El Corte Ingles

Si editeu, escriviu o il·lustreu i desitgeu que presenti algun dels vostres treballs, podeu posar-vos en contacte amb mi, ja sigui per correu electrònic a:
ursus_mandrosus@yahoo.es
o bé per telèfon: 656 54 41 10

Torna a: