Recepta-li un conte



RECEPTA-LI UN CONTE - 1 i 2
La guia 2, es una reedició de la 1 afegint alguns títols. Els temes estan endreçats per ordre alfabètic:
Abús de menors, Adopció, malaltia de l’Alzheimer, Autorealització, Avorriment, Bessons, Càncer, Complexes, Deficiències físiques, Deficiències psíquiques, Diferència, Distanciaments i canvis, Distracció, Ecologia, Egoïsme, Enamorament, Enuresi (incontinència), Gelosia, Gelosia, Arribada d’un germà, Guerra, Higiene, Incomprensió, Malaltia, Malsons, Mandra, Maneres, Mentida, Mort, No acceptació del nom propi, No vull… (tossuderia), Poca traça, Pors, Reproducció, Responsabilitats, Separació i Divorci, Sobreprotecció, Solitud, Superperfecció, Timidesa, Tristesa, Valentia, Vellesa.

RECEPTA-LI UN CONTE - 1 i 2


RECEPTA-LI UN CONTE - 3
La guia 3, es una nova guia tot i que repeteixi alguns títols. Els temes estan endreçats d’una nova forma:
EL CURS DE LA VIDA L’adopció, l’alimentació, la incontinència, dels bolquers a la gibrelleta, la reproducció i el naixement, els malsons, les malalties, la mort.
DE SENTIMENTS I COMPORTAMENTS L’amistat, l’amor, l’acceptació d’un mateix, l’egoisme, els capricis, els despistats, la incomprensió entre pares i fills, les pors, les bones maneres.
AL NOSTRE VOLTANT : GENT I FETS QUOTIDIANS Els abusos als menors, els avis i les àvies, les deficiències físiques, les deficiències psíquiques, el nostre planeta, ecologia i medi ambient, la diferència, les relacions amb els germans, la guerra i la pau.

RECEPTA-LI UN CONTE - 3


RECEPTA-LI UN CONTE - 4
La guia 4, es una nova guia. conte llibres adreçats als infants i també als adults que els envolten. Els temes estan endreçats de la següent forma:
JO SOLET …… em rento, … me’n vaig a dormir, … menjo, … vaig al lavabo
BONES MANERES Ens respectem!, És meu!, No vull!
TINC POR! Anem al metge, No tanquis el llum, No vull anar a l’escola

Nomes text, sense ilustracions

Format editat amb ilustracions




RECEPTA-LI UN CONTE - 5
La guia 5, es fantàstica!!!. Conté llibres sobre contes, narració, llibres i lectura.
El primer capítol: Ajuda'ls a estimar els contes conté llibres adreçat als adults organitzats en els següents capítols: El plaer de llegir, Com explicar contes, seleccions de literatura infantil, llegir abans de saber llegir i el segon capítol, principalment de contes per als menuts i per a tots els que gaudim dels contes: Silenci! Estic llegint amb els capítols: Estimo els llibres, Llegeixo a tot arreu, Miro llibres, Escolto moixaines, cantarelles i altres meravelles



RECEPTA-LI UN CONTE - 5






Torna a: